In de rubriek tip van de dag:

Nieuwjaars check-up van jouw WordPress website.

Tijdens de eerste maand van het nieuwe jaar bied ik een Nieuwjaars check-up van jouw WordPress website aan voor slechts €49,-

Check-up wordpress website

Plug-ins

Tijdens deze Nieuwjaars check-up doe ik een nazicht van al de pluginns die op dat moment op jouw website draaien. Hierbij doe ik een update van alle pluginns waar mogelijk.

Wanneer ik vaststel dat er bepaalde plug-ins defect zijn, of niet meer updaten zijn. Dan krijg je van mij een gratis advies hoe we dit probleem kunnen oplossen. Je kan dan nog vrijblijvend kiezen of je gebruik maakt van mijn aangeboden oplossing(en).

WordPress thema en WordPress versie

Een tweede actie die ik uitvoer is een update van het huidige wordpress thema. Daarnaast zet ik jouw site om naar de nieuwste WordPress versie.

Moest ik bij het thema een defect vaststellen. Of de website kan niet naar een nieuwe WordPress versie geupdate worden. Dan bied ik gratis advies om jouw probleem op te lossen. Je kan dan nog vrijblijvend kiezen of je gebruik maakt van mijn aangeboden oplossing(en).

Back-up van jouw website

Een derde actie is een back-up van jouw website die ik in mijn cloud-omgeving bewaar. Moest er ooit iets aan jouw website zijn. Dan heb je altijd een reserve kopie bij een WordPress designer staan die binnen de dag jouw website terug online krijgt.

Vraag nu vrijblijvend een Nieuwjaars check-up aan.

Heb jij je website bij iemand anders laten ontwerpen, of ben je ooit zelf aan de slag gegaan? Dan wil ik jou ook zeker verder helpen! Aarzel niet om mij te contacteren om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.