In de rubriek tip van de dag:

Doe een 'anti spam interventie' op jouw WordPress website.

Niets zo vervelend als spam via jouw contactformulier of als reacties op gepubliceerde berichten. Maak gebruik van mijn 'anti spam interventie' om de spam op jouw wordpress website te doen dalen!

Spam op wordpress website

Spam checklist

We gaan samen in gesprek om te bekijken via welke kanalen er in jouw website spam binnen komt. Het contactformulier, via gepubliceerde berichten of nog andere kanalen. Ik bezorg jouw een analyse waarom je deze spam ontvangt en welke mogelijkheden er zijn om de spam (zo veel mogelijk) te stoppen.

Deze analyse heeft een prijs van €29

Anti spam acties

De meeste spam is te stoppen via enkele eenvoudige acties. Dit kan zijn door een extra geheime vraag toe te voegen aan jouw contactformulier (bij contactform7) of de installatie van een honingpot pluginn (ook bij contactform 7). Bij gepubliceerde berichten kunnen we ervoor kiezen om te sleutelen in de mogelijkheden van een reactie te plaatsen. Of ik installeer een RECAPTCHA.

Deze actie + de analyse heeft een prijs van €59

Niet te vrede - geld terug garantie.

Ik beloof dat ik jouw spam met 95% kan doen dalen! Blijft de spam aanhouden, dan kunnen we alsnog bekijken of er extra acties mogelijk zijn. Bijvoorbeeld de installatie van een ander formulierprogramma. Blijft de spam aanhouden, dan beloof ik een teruggave van jouw betaalde factuur.

Vraag nu vrijblijvend een anti spam analyse en interventie aan.

Heb jij je website bij iemand anders laten ontwerpen, of ben je ooit zelf aan de slag gegaan? Dan wil ik jou ook zeker verder helpen! Aarzel niet om mij te contacteren om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.