In de rubriek tip van de dag:

Werk met aankoop of kortingsbonnen in WooCommerce webshop

Waarom voorzie je geen mogelijkheid tot aankoopbonnen of cadeaubonnen op jouw website? Zo creëer je een reden voor klanten om regelmatig jouw website te bezoeken en kan je hen overtuigen van jouw diensten of producten. Je kan zowel fysieke cadeaubonnen met een unieke code als online cadeaubonnen aanbieden

Cadeaubonnen en aankoopbonnen in wordpress website

Enkele redenen waarom je aankoopbonnen en cadeaubonnen zou introduceren op jouw website:

Jouw klant krijgt meer voor hetzelfde geld.

Overtuig jouw klanten om reeds op voorhand al een aankoopbon mee te nemen als ze gaan winkelen. Dit kan je doen door de bon een hogere nominale waarde te geven ten opzichte van het betaalde bedrag.

Een voorbeeld: Je klant koopt een cadeaubon met de waarde van €50 maar betaald hiervoor maar €45 op jouw website. Op deze manier krijgt jouw klant al 10% korting.

Jouw klant krijgt een korting bon.

Je kan ook werking met kortingsbonnen die een klant thuis moet afprinten en meenemen naar jouw winkel. bijvoorbeeld een bon voor 15% korting op één product. Deze bon kan je dan gratis aanbieden op jouw website.

Of je werkt met een unieke kortingscode die klanten online kunnen inwisselen in jouw webshop. Bijvoorbeeld 5% korting op een bepaald type van producten of diensten.

Een bon als cadeau.

Bied jouw klanten de mogelijkheid om ook van jouw zaak of winkel een cadeaubonnen online te kopen. Zo speel je mee met de grote spelers op de markt zoals Bol.com, Amazone of vivabox. Een cadeaubon van een lokale handelaar is toch juist iets extra. Daarnaast moet jouw klant hiervoor niet meer uit zijn 'luie zetel' komen om in jouw zaak een cadeaubon te komen kopen.

Ja ik wil ook aankoopbonnen en cadeaubonnen op mijn website?

Neem dan vrijblijvend contact op met mij, dan bekijk is samen met jou hoe we het beste aankoopbonnen in jouw website integreren.