Mijn diensten - wat bied ik aan

In de eerste plaats maak ik graag jouw website naar jouw droombeeld en jouw wensen. Samen bekijk ik graag samen met jou wat technisch tot de mogelijkheden en tot het budget behoort. De website is de kern waarvan ik vertrek voor een verdere uitbouw van jouw (online) diensten.

Verder biedt Rainbow Solutions Webdesign:

> Aanmaken en onderhouden van social media pagina’s.
In deze tijd van online beleving zijn social media kanalen niet meer weg te denken voor jouw bedrijf, organisatie of thema. Wij helpen jou graag op weg met het aanmaken en inrichten van de online pagina’s zoals Facebook, Instagram of Twitter. Verder integreren wij deze social media kanalen in jouw website.

> Nieuwsbriefdiensten via Mailchimp.
Voor wie graag in contact blijft met zijn/haar publiek via nieuwsbrieven, digitale uitnodigingen voor evenementen, etc. integreren wij graag Mailchimp in jouw website. MailChimp is een platform voor marketingautomatisering en een e-mailmarketingservice.

> Googlevriendelijk – SEO vriendelijk maken.
SEO optimalisatie van jouw website vraagt enige kennis en ervaring. Dit begint reeds bij de naam van de website tot het gebruik van bepaalde kernwoorden. Via de Yoast SEO (Premium) plugin analyseren en verbeteren wij jouw zoekresultaten per pagina op Google.

> Onderhoud en content management.
Voor wie geen zorgen wil op zijn/haar droomwebsite bieden wij voordelige formules aan om de content – inhoud op de website up to date te houde

Snelheid bij opleveren en snelheid van wordpress website, wordpresswebsite

Snelheid

Ik bied steeds snelheid. In een digitale wereld is snelheid een belangrijke waarden voor een websitedesign bedrijf als het onze. Ik streef ernaar om tussen het eerste contact en het afleveren van onze website een periode van 4 weken te voorzien voor basis websites. Bij moeilijkere opdrachten kan het zijn dat we van deze regel 4 weken afwijken. Maar dat vermelden wij dan duidelijk in onze offerten! Deze snelheid kan ook enkel gegarandeerd worden als de klant zelf ook de gemaakte afspraken nakomt omtrent het aanleveren van content zoals teksten en foto’s.

Snelheid wil ook zeggen dat jij, ons steeds in het jaar snel via mail, whatsapp en Facebook kan bereiken. Telefonisch contact is ook mogelijk, maar wij verkiezen de digitale kanalen van de 21ste eeuw als website design bedrijf.