In de rubriek tip van de dag:

Neem een onderhoudscontract voor jouw WordPress website.

Sluit je in januari/februari een onderhoudscontract voor het technisch onderhoud van jouw WordPress website. Dan krijg je 20% korting voor 2021. In plaats van €125 betaal je dan nog maar €100!

Technisch onderhoud WordPress website

Technisch onderhoud van een WordPress website?

Net zoals  bij een auto is onderhoud van jouw website belangrijk. Je kan zelf dit beheren maar dan ben je zelf verantwoordelijk voor het nodige onderhoud. Maar je kan er ook voor kiezen om het onderhoud uit te besteden aan mij.

Wat zit er inbegrepen in een onderhoudscontract?

  • Maandelijks nazicht en updates plug-ins
  • Maandelijks nazicht en updates WordPress thema
  • Maandelijkse back-up van de website
  • Uitvoeren van anti spam acties bij overmatig spam via mail of via de website.

Wat kan je er nog bij nemen?

Heb jij diverse abonnementen lopen op jouw website die jij jaarlijks moet betalen. Dan neem ik graag deze voor jouw over in het technisch onderhoudscontract. De meerprijs van deze service zal dan verrekend worden op jouw facturen.

Bijvoorbeeld:
Als jouw website draait op een 'premium WordPress template'  dan kan ik jouw abonnement overnemen en ik sta in voor de jaarlijkse vernieuwing.

Hetzelfde geld voor 'premium plug-ins' die ik niet standaard aanbied.

Vraag nu vrijblijvend een technisch onderhoudscontract voor jouw website aan.

Heb jij je website bij iemand anders laten ontwerpen, of ben je ooit zelf aan de slag gegaan? Dan wil ik jou ook zeker verder helpen! Aarzel niet om mij te contacteren om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.