Domi’s Lunchbar

https://domislunchbar.be

Voor de lunchbar Domi’s#Lunchbar bouwde ik in januari 2023 deze website en bijhorende webshop op vanaf scratch. Klanten kunnen eenvoudig en snel via de shop hun lievelingsbroodje of snack bestellen.

Bij de diverse broodjes kunnen klanten kiezen uit verschillende toppings – en verschillende broodjes. Aan de hand van het logo bouwde ik een bijhorende huisstijl op en paste deze verder toe doorheen de website.

Opbouw website:

Een warme website in WordPress opgebouwd met de pagebuilder Beaver Builder en bijhorende programma’s. De webshop is volledig opgebouwd in WooCommerce en de betalingen zijn gekoppeld aan Mollie.com. In totaal bestaat de shop uit een 80-tal producten met diverse mogelijkheden om het broodje aan te passen – of aanpassingen toe te voegen. Dit deed ik met de uitbreiding “woocommerce-product-add-ons-ultimate”

PROJECT DETAILS

Oplevering 15 januari 2023
Klant: Domi’s#Lunchbar
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. WooCommerce
  6. Webshop
  7. Mollie.com
  8. Huisstijl design