Cega Kliniek

Uit het portfolio: een website voor een privé kliniek in Kasterlee

http://cegakliniek.be

Website voor een privé kliniek

Dokter Molderez en Dokter Voets contacteerde mij voor een website op te maken voor hun privé kliniek in Kasterlee. Daarnaast was het belangrijk dat ze als dokters goed zichtbaar waren via Google. Verder zijn de verschillende behandelingen die zij aanbieden makkelijk terug te vinden op de website

Het resultaat is één websites op het domein van ‘Cega Kliniek . Verder is er voor beide dokters een subdomein aangemaakt.

Opbouw mainwebsite:

De opzet van deze website is een volwaardige wordpress website met een dynamisch gevoel. Bedoeling is dat geïnteresseerde klanten (uit de regio) duidelijke informatie krijgen over de diensten en behandelingen die de Cega Kliniek aanbied. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en maakt gebruik van veel informatie die op een overzichtelijke manier wordt weergegeven

Opbouw subdomeinen:

De stijl van de mainwebsite – hoofdwebsite werd doorgetrokken naar de verschillende subwebsites. Zo krijgt de gebruiker het gevoel dat zij steeds op de ‘main website van de Cega kliniek’ surfen. Verder zijn er diverse links aangemaakt die doorverwijzen naar de mainwebsite – hoofdomein.

Voor ieder subdomein hebben we ook een domeinnaam extra aangekocht die doorlinkt naar het subdomein. Bijvoorbeeld lasertherapiekasterlee.be verwijst door lasertherapie.cegakliniek.be

PROJECT DETAILS

Oplevering 14 mei 2022
Klant: Christoph Molderez
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check

Bijkomende eigenschappen subdomein

  1. Diverse domeinnamen gekoppeld aan subdomeinen
  2. Eenvoudige gebruikservaring