Love Your Braine

Uit het portfolio: een website voor een NAH coach – en wandelcoach met bijhorend cliëntenportaal en shop voor de verkoop van reflectiekaarten

http://loveyourbrain.nl/

Website voor een NAH coach – en wandelcoach

Mirella Flinterman contacteerde mij voor haar verouderde WIX website om te vormen tot een dynamische wordpress website met een cliënten portaal en een mini webshop om haar fysieke -en digitale reflectiekaarten te verkopen.

Het resultaat is één websites op het domein van ‘Love Your Brain’ . Binnen deze website is er een afgeschermd deel voor klanten waarop zij toegang hebben tot de digitale versie van reflectiekaarten die online -en fysiek verkocht worden

Opbouw mainwebsite:

De opzet van deze website is een volwaardige wordpress website met een dynamisch gevoel. Bedoeling is dat geïnteresseerde klanten (uit de regio) duidelijke informatie krijgen over de diensten die Mirella aanbied. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en maakt gebruik van veel rustgevende afbeeldingen en een dynamisch en zacht aanvoelend gebruikersgevoel.

Opbouw subdomein:

De opzet van het shop is een eenvoudig werkende webshop voor de reflectiekaarten. De shop richt zich op geïnteresseerde klanten uit heel Nederland (en Vlaanderen).

De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en maakt gebruik van een WooCommerce pluginn. Betalingen verlopen veilig via Mollie en nadat de klant een programma heeft aangekocht krijgt deze toegang tot het online cliënten portaal en de digitale versie van de reflectiekaarten.

Clientenportaal op Love Your Brain
Aanbod – en shop pagina

PROJECT DETAILS

Oplevering 17 april 2022
Klant: Mirella Flinterman
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check

Bijkomende eigenschappen subdomein

  1. Webshop
  2. WooCommerce
  3. Veilige betalingen via Mollie