Wandeline Coaching

Uit het portfolio: een website voor een levenscoach

Website voor een levenscoach

Eline Vanballenberghe contacteerde mij een website voor een nieuw verhaal in haar leven. Het resultaat is een website die uitnodigt om jezelf in de natuur te begeven. Dit met veel beelden en bijhorende informatie. Het resultaat is een website die zeker mag gezien worden in het portfolio van Rainbow Solutions Webdesign.

Opbouw website:

De opzet van deze website is een volwaardige wordpress website met een zacht en groen gevoel. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder en mobiel vriendelijk . Dit met bijhorende foto’s. Zowel bewerkte Stocker foto’s als eigen foto’s. Bedoeling is dat (potentiele) klanten op een professionele website landen waar de contactgegevens en het aanbod zeer duidelijk terug te vinden waren.

Eline Vanballenberghe op freelancer.be

“Ik ben heel tevreden over mijn website en de samenwerking. Jeroen begreep snel wat belangrijk was voor mij en kon dat ook zichtbaar maken in het design. Prijs/kwaliteit is prima.”

PROJECT DETAILS

Oplevering 1 november 2021
Klant: Eline Vanballenberghe
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check