Bathtime stories

Uit het portfolio: een website voor een babyspa

https://www.bathtimestories.be

Website voor een babyspa

Stéphanie van Velthoven kwam met mij in contact voor de ontwikkeling van een website voor haar Babyspa die later deze maand opstart. De website biedt zowel de mogelijkheid tot een online reservatie met betaling als een webshop voor de aankoop van cadeaubonnen.

Het resultaat is een website die zeker mag gezien worden in het portfolio van Rainbow Solutions Webdesign.

Opbouw mainwebsite:

De opzet van deze website is een volwaardige wordpress website met een zacht en aardig gevoel. Klanten worden wegwijs gemaakt in de wereld van babywelness en hydrotherapie voor baby’tjes. . De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en maakt gebruik van veel afbeeldingen en een dynamisch en geanimeerd gebruikersgevoel.

Voor de reservaties gebruikt de website de Bookly pluginn met verschillende add-ons. Zo is het mogelijk rechtstreeks na de reservatie te betalen. De cadeaubonnen worden online verkocht binnen het platform van WooCommerce

PROJECT DETAILS

Oplevering 07 augustus 2021
Klant: Stéphanie van Velthove
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. Bookly pluginn
  6. Mollie betalingssystemen
  7. WooCommerce