Persoons coaching

Uit het portfolio: een website voor een personal trainer, personal coach

https://www.persoonscoaching.be/

Website voor een personal coach – trainer

Koen Persoons wil als personal coach mensen begeleiden om gezonder te gaan leven. Met focus op food en fitheid. Verwacht je aan een op maat gemaakt programma. Met work-outs waar de klant zich goed bij voelt.

Het resultaat is een strakke, jong ogende website met veel beelden en bijhorende informatie.

Opbouw mainwebsite:

De opzet van deze website is een volwaardige wordpress website met een dynamisch gevoel. Bedoeling is dat geïnteresseerde klanten duidelijke informatie krijgen over de diensten die Koen aanbied. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en maakt gebruik van veel afbeeldingen en een dynamisch en geanimeerd gebruikersgevoel.

PROJECT DETAILS

Oplevering 10 juli 2021
Klant: Koen Persoons
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check