Ann Vangestel

Uit het portfolio: een website voor een schoonheidssalon in Mol

https://www.ann-vangestel.be/

Website voor een schoonheidssalon

Voor deze website werd ik gecontacteerd door 1899 Digital om een website te ontwikkelen voor het schoonheidssalon van Ann van Gestel. Zowel het praktische is belangrijk door goede contactgegevens en eenvoudige voorstelling van alle type verzorgingen die een cliƫnt kan boeken bij Ann Van Gestel

Opbouw website:

De opzet van deze website is een landingspagina. Bedoeling is dat (potentiele) klanten op een professionele website landen waar de contactgegevens eenvoudig terug te vinden zijn. Daarnaast is er een strakke pagina met een overzicht van alle type verzorgingen en is er ook de mogelijkheid een cadeaubon te bestellen. Dit wel zonder een automatisch betalingssysteem

PROJECT DETAILS

Oplevering 1 mei 2021
Klant: Ann Vangestel
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. PDF brochures verwerkt in de site

.