Bram Vandecruys

Uit het portfolio: een website voor een personal trainer, personal coach met bijhorende webshop – verkoop pagina voor trainingsprogramma’s.

https://bramvandecruys.be/

Website voor een personal coach – trainer

Bram Vandecruys contacteerde mij om zijn gedateerde wordpress website in een nieuwe lay-out te ontwerpen. Daarnaast was hij op zoek om zijn premium loop programma ‘Fit Fast!’ online te verkopen zodat gebruikers van het programma zelf aan de slag konden.

Het resultaat is zijn twee websites op het domein van bramvandecurys.be . De ‘mainsite’ (= de hoofdwebsite) en een ‘subdomein’ (= een website in een website) waar het premium loop programma word verkocht.

Opbouw mainwebsite:

De opzet van deze website is een volwaardige wordpress website met een dynamisch gevoel. Bedoeling is dat geïnteresseerde klanten (uit de regio) duidelijke informatie krijgen over de diensten die Bram aanbied. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en maakt gebruik van veel afbeeldingen en een dynamisch en geanimeerd gebruikersgevoel.

Opbouw subdomein:

De opzet van het subdomein fitfast.bramvandecurys.be is een wordpress website met een dynamisch gevoel. Bedoeling is dat geïnteresseerde klanten (Uit heel Vlaanderen (en Nederland)) duidelijke informatie krijgen het Fit Fast programma dat Bram heeft ontwikkeld.

De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en maakt gebruik van een WooCommerce pluginn om verschillende versies van het programma online aan te bieden. Betalingen verlopen veilig via Mollie en nadat de klant een programma heeft aangekocht krijgt deze toegang tot een speciale trainingspagina.

Website voor het verkopen van trainingsprogramma's van een personal trainer
Website voor het verkopen van trainingsprogramma's van een personal trainer

PROJECT DETAILS

Oplevering 1 oktober 2020
Klant: Bram Vandecruys
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check

Bijkomende eigenschappen subdomein

  1. Webshop
  2. WooCommerce
  3. Veilige betalingen via Mollie