Tuinen Vereecke

Portfolio: Rainbow Solutions Webdesign: Tuinen vereecke
https://tuinenvereecke.be/

Website voor tuinaannemer

Tuinen Vereecke was op zoek naar een strakke, eenvoudige website die kan dienen als een online visitekaartje. Hiervoor werkte ze samen met grafisch designer Ellen Vandermeeren (Evan ). Met de nodige bestanden en kleurcodes ging ik aan de slag om deze website op te bouwen.

Opbouw website:

De opzet van deze website is een onepage website met een extra contacpagina. Bedoeling is dat geïnteresseerde klanten op een professionele website landen waarbij er snel duidelijk wordt wat tuinen Vereecke voor hen kan betekenen. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk.

Ellen als grafisch designer op Freelancer.be

Aangename samenwerking achter de rug. Correct en eerlijke prijs/kwaliteit. Vlotte en professionele communicatie. Zou er in de toekomst nog mee samenwerken.

PROJECT DETAILS

Oplevering 12 september 2020
Klant: Carl Vereecke
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check