Gescinska.com

Portfolio: Rainbow Solutions Webdesign: Gescinska Alicja
https://gescinska.com/

Website voor schrijfster – filosoof – tv maker

Alicja Gescinska is een Pools-Belgische filosofe en schrijfster, daarnaast is ze ook nog TV-maker en columniste in Newsweek. Een veelzijdige persoonlijkheid die een uitgebreide website verdiende. Voor Alicja ontwikkelde ik een uitgebreide informatieve website waar alle aspecten van haar professionele carrière aan bod komen. We gingen voor een rustgevende website in zwart-wit en grijs tinten. Dit met een duidelijke lay-out en indeling.

Opbouw website:

De opzet van deze website is een informatie website met een portfolio voor de boeken van Alicja. Daarnaast maakt de duidelijke lay-out het simpel om te scrollen tussen de verschillende professionele aspecten van Alicja haar leven. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk. Achter de schermen wordt er nog verder gewerkt aan een internationaal luik aan de website in het Engels.

PROJECT DETAILS

Oplevering 1 september 2020
Klant: Alicja Gescinska
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. Kalender
  6. Meertalig met WPML plugin
  7. uitgebreid portfolio