Stop Parkinson vzw

Portfolio: Rainbow Solutions Webdesign: Stop Parkinson vzw shoppagina
https://rbi-arty.be/archief-actiewebsite-2020/

Website met verkoop van gadgets voor goede doel

Stop Parkinson vzw had de opdracht om een eenvoudige donatiewebsite te realiseren. Hierbij kan de donateur kiezen uit 3 opties. Een bronzen, zilveren en gouden donatie. Aan iedere donatie is er een product gekoppeld. Zo krijgt de donateur bij een bronzen donatie een pet, bij een zilveren donatie. een T-shirt en een gouden donatie een polo toegestuurd.  Donateurs moeten eenvoudig kunnen aanduiden welke optie ze wensen, bijvoorbeeld welke maat ze wensen van t-shirt of polo. Dit met een automatische berekening van het totaalbedrag en meteen een online betaling.

Opbouw website:

De opzet van deze website is een actiepagina. Bedoeling is dat geïnteresseerde klanten op een professionele website landen waarbij er snel duidelijk wordt uit welke items ze kunnen kiezen. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk. Voor de webshop kozen we voor een WooCommerce pluginn en voor het betalingssysteem maken we gebruik van Mollie.

Deze website is een de actiewebsite die draait op rbi-arty.be. De website uit 2019 kan je ook nog in het  portfolio terugvinden of live op de website 

PROJECT DETAILS

Oplevering 23 juli 2020
Klant: Ivo De Bisschop
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. Webshop
  6. WooCommerce
  7. Veilige betalingen via Mollie