DDK-Fashionstore

Deze website is ondertussen gestopt. Maar je kan een framework nog bekijken in 1 van mijn testomgevingen!

Portfolio: Rainbow Solutions Webdesign: DDK-fasion store
https://ddk-fashionstore.com/

Webshop voor eigentijdse vrouwenkleding

Daphne wilde met DDK-Fashionstore.com een modieuze webshop met een uitgebreide aanbod aan dameskleding en accessoires voor leuke prijsjes! In het aanbod vind je zowel een collectie super trendy kleding voor het jonge publiek als een modieuze collectie voor moeders en dochters.

Opbouw website

De webshop DDK-fashionstore is opgebouwd in WOOcommerce en verder afgewerkt met de beaver pluginn en het bijhorende thema. Verschillende opties werden er extra aan de webshop toegevoegd zoals een op maat gemaakte mail die klanten ontvangen bij een bestelling. Daarnaast werd een leuke look gezocht voor de menubalk met een zichtbaar winkelmandje. De webshop is daarnaast ook zeer toegankelijk op alle dragers zoals pc, maar ook tablet en zelfs op mobiele versies. Daarnaast werd het betalingssysteem van Mollie.com volledig in de website geïntegreerd.

PROJECT DETAILS

Oplevering 8 juni 2020
Klant: Daphne De Kimpe
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. Webshop
  6. WooCommerce
  7. Veilige betalingen met Mollie