Winst Coach

Website voor de presentatie van een bedrijfscoach

Geert  Vercauteren vroeg mij als bedrijfsadviseur een strakke en overzichtelijke website te maken rond zijn bedrijf Winstcoach . Het resultaat is een combinatie tussen strakke symbolen met bijhorende toelichtingen en verschillende call to action knoppen.

Opbouw website

De opzet van deze website is een informatiedrager. Bedoeling is dat (potentiele) klanten op een professionele website landen waar de contactgegevens zeer duidelijk terug te vinden waren. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en met verschillende call to action knoppen. Met bijhorende afbeeldingen.

Geert Vercauteren  op Freelancer.be

eer vlotte samenwerking met Jeroen. Bovendien was de opdracht vrij snel, en vooral heel effici├źnt afgewerkt. Interessant om op zo’n professionele manier via een freelancer te werken. Een ├ęchte aanrader ! – Geert Vercauteren (ARESKOS BV)

PROJECT DETAILS

Oplevering 14 februari 2020
Klant: Geert  Vercautere
Live versie: website niet meer online- update 01/01/22

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. Call to action website