Orderforwarding

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Portfolio-orderforwarding-1024x436.jpg

Website voor koeriersbedrijf

Orderforwarding.nl is een WordPress website waarbij klanten via een prijscalculator en een uitgebreid invulformulier grote hoeveelheden goederen in China kunnen bestellen en transporteren naar Nederland / België.

Opbouw website:

De opzet van deze website is een informatieve website in WordPress. Bedoeling is dat geïnteresseerde klanten op een professionele website landen waarbij het op een eenvoudige manier mogelijk wordt om de kostprijs van een zending te berekenen. Dit doen we met een calculator plug-in waarbij er verschillende parameters zijn ingegeven om de richtprijs zo correct mogelijk te krijgen. Daarnaast werkt het invulformulier via een uitgebreide contactform7 pluginn waarbij de klant verschillende stappen kan doorlopen om een bestelling te plaatsen. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk.

PROJECT DETAILS

Oplevering 3 februari 2020
Live versie: – website niet meer online- update 31/10/20

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. Calculator plugin