Rotary Club Brussels International

Portfolio: Rainbow Solutions Webdesign: Rotary

Actiewebsite voor Rotary

Rotary Club Brussels International had de opdracht om een eenvoudige actiewebsite te realiseren. Hierbij kan  jaarlijks een sponsoritem online aangekocht worden voor het goede doel. Bijvoorbeeld dit jaar T-shirts en volgend jaar ontbijtmanden. Klanten moeten eenvoudig kunnen aanduiden welke optie ze wensen (bv bij de T-shirts uit 2 ontwerpen en verschillende maten. Dit met een automatische berekening van het totaalbedrag en meteen een online betaling.

Opbouw website:

De opzet van deze website is een actiepagina. Bedoeling is dat ge├»nteresseerde klanten op een professionele website landen waarbij er snel duidelijk wordt uit welke items ze kunnen kiezen. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk. Voor de webshop kozen we voor een WooCommerce pluginn en voor het betalingssysteem maken we gebruik van Mollie.

PROJECT DETAILS

Oplevering 16 juni 2019
Klant: Jorgen Van Hellemont
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. Webshop
  6. WooCommerce
  7. Betalingen met Mollie.com