Vakantiesemois

Portfolio: Rainbow Solutions Webdesign: Vakantiesemois

Website met vakantiewoningen in de Ardennen

Vakantiesemois is een website waarop vakantiehuizen in de Ardennen worden verhuurd. Samen met de eigenaar van de vakantiewoningen gingen we op zoek naar een website die enerzijds ingaat op de praktische kant van de woning en langs de andere kant een eenvoudige maar gebruiksvriendelijke kalender waar de eigenaar de vakantiewoningen kon beheren rond bezetting en reservering. Anderzijds gingen we per vakantiewoning in op de recreatie die zich rond de vakantiewoningen bevond zoals sporten, cultuur of culinair. Het resultaat is een uitgebreide, maar overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Zowel voor bezoeker als beheerder.

Ondertussen beheert de eigenaar van de vakantiewoningen de inhoud van de website en beheert hij ook het reservatie – kalendersysteem via WordPress

Opbouw website:

De opzet van deze website is een informatiedrager met veel multimedia die het “vakantiegevoel”en het “imo gevoel” overbrengt met veel foto’s en toelichtingen. Website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en een optimalisatie van SEO – Googlevriendelijkheid.

PROJECT DETAILS

Oplevering 1 april 2019
Klant: Joris Heyman
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. Kalender – reservatie plugin