TL-Consilium

Een website voor een bemiddelingsbureau voor bedrijven en hun zakelijke geschillen.

Portfolio: tl-consilium.com. Een one page website in WordPress voor een bemiddelingsbureau
https://tl-consilium.com/

Website voor de presentatie van een bemiddelingsbureau

Frans en Dimitri benaderde mij voor het opmaken van deze website nadat we al aan een ander project waren gestart. Er werd gevraagd een professionele pagina te ontwikkelen waar ze hun bemiddelingsdiensten konden voorstellen.

Het resultaat is een goed ogende one page website met voldoende informatie en een duidelijk overzicht van de aangeboden diensten en een voostelling van het bedrijf TL-Consilium.

Opbouw website

De opzet van deze website is een informatiedrager. Bedoeling is dat (potentiele) klanten op een professionele website landen waar de contactgegevens zeer duidelijk terug te vinden waren. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk . Dit met bijhorende foto’s. Zowel bewerkte Stocker foto’s als eigen foto’s.

Frans op Freelancer.be

“Ik heb Jeroen leren kennen als iemand die helder en duidelijk communiceert. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Vakkundig en binnen het afgesproken tijdsbestek. Kortom een professional waar het prettig mee samenwerken is.”

PROJECT DETAILS

Oplevering 1 februari 2021
Klant: Frans Timmers
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. One page website
  2. Mobiel vriendelijk
  3. WordPress Design
  4. Beaver Builder template
  5. SEO check