Muzecafé en Gustos

Portfolio: Rainbow Solutions Webdesign: Gustos

Websites voor horeca ondernemer

Eugenie Matei had met Gustos en MUZEcafé twee merken die met elkaar verbonden waren, maar dit kwam niet in de uiting van de online huisstijlen van beide merken. Daarom dat Rainbow Solutions zowel de website van beide merken vernieuwde en hierbij ook de huisstijl van de Facebookpagina’s en de communicatie op deze pagina’s onder handen nam.

Het resultaat is een complete make-over van beide merken en websites. Waarbij de huisstijlen in elkaar overlopen. Daarnaast maakte we nog verschillende Facebook – en Instagram afbeeldingen en verhalen voor de recrutering van nieuw personeel voor MUZEcafé.

Opbouw website MUZEcafé: Live link op muzecafe.be

De opzet van deze website is een duidelijke, strakke website voor het MUZEcafé in Zolder. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en heeft de mogelijkheid om te werken met een evenementen kalender.

Opbouw website Gustos webshop: Live link op gustos.be

De webshop Gustos is opgebouwd in WOOcommerce en verder afgewerkt met de beaver pluginn en het bijhorende thema. Verschillende opties werden er extra aan de webshop toegevoegd een leuke look gezocht voor de menubalk met een zichtbaar winkelmandje. De webshop is daarnaast ook zeer toegankelijk op alle dragers zoals pc, maar ook tablet en zelfs op mobiele versies. Daarnaast werd het betalingssysteem van Mollie.com volledig in de website geïntegreerd.

PROJECT DETAILS

Oplevering 3 oktober 2019
Klant: Eugenie Matei
Live versie: 

  1. Muzecafe: bekijk live
  2. Gustos: bekijk live

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. Kalender plugin
  6. Webshop
  7. WooCommerce
  8. Veilige betalingen via Mollie

Meer info over dit project

Voorbeelden van de websites

Voorbeelden van de social media

aanmaken van social media campagne Instagram voor vacatures
aanmaken van social media campagne facebook voor vacatures
Portfolio: Rainbow Solutions Webdesign: Facebook - muzecafe - vacature 2
Vernieuwen van social media pagina’s of nieuwe aanmaken

Facebook – Tripadvisor