Svikaworks

Portfolio: Rainbow Solutions Webdesign: bedrijfscoach Svikaworks
https://svikaworks.nl/

Website voor coaching

Inemarie Dekker vroeg mij als coach een strakke en overzichtelijke website te maken rond haar bedrijf  [Svika]Works . Het resultaat is een website met foto’s als achtergrond van haar geleverde werk met overzichtelijke links met foto’s en tekst naar haar vorige projecten. Daarnaast werkte ik met duidelijke call to action knoppen.

Opbouw website

De opzet van deze website is een informatiedrager. Bedoeling is dat (potentiele) klanten op een professionele website landen waar de contactgegevens zeer duidelijk terug te vinden waren. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en met verschillende call to action knoppen. Met bijhorende afbeeldingen.

Recensie van Inemarie op Freelancer.be

Ik ben onder de indruk van Jeroens snelheid en de fijne communicatie op afstand (per telefoon en mail) in het feedback geven en hoe hij dat dan daarna weer oppakte. Een topsite voor deze prijs, waar ik erg blij mee ben!! – Inemarie Dekker (svikaworks)

PROJECT DETAILS

Oplevering 28 februari 2020
Klant: Inemarie Dekker (svikaworks)
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check