Mediam

Portfolio: Rainbow Solutions Webdesign: Mediam
https://www.mediam.be/

Website voor een groothandel in hardware.

Mediam is een groothandel in smartphones, tablets, hifi headsets en diverse consumer electronics. Voor de website ‘bewerkte’ we de logo’s  / namen van bekende merken tot één – strak ogend – design. Omdat de website in twee talen opgebouwd moest worden gebruikte we de WPPL pluginn. We kozen in dit design voor de talen Nederlands en Engels. De huisstijl van het logo volledig geïntegreerd in de verdere website. Hiervoor werden ook enkele afbeeldingen grafisch bewerkt voor een strak ogend design.

Opbouw website:

De opzet van deze website is een informatiedrager. Bedoeling is dat (potentiele) klanten op een professionele website landen waar de contactgegevens zeer duidelijk terug te vinden waren. De website is opgebouwd uit met Beaver Builder, mobiel vriendelijk en een optimalisatie van SEO – Googlevriendelijkheid.

PROJECT DETAILS

Oplevering 16 april 2019
Klant: Martijn Oomen
Live versie: Bekijk website

Eigenschappen

  1. Mobiel vriendelijk
  2. WordPress Design
  3. Beaver Builder template
  4. SEO check
  5. Meertalig met WPML plugin